EPC Aalst.

Bij Keurdesk hanteren we vaste prijzen voor EPC Aalst. Zo weet u steeds op voorhand wat u moet betalen voor een EPC attest. Uw huis in goede handen.

EPC aalst
E

Online boeken

Gemakkelijk uw afspraak online beheren. Wij zorgen voor de rest.

E

Wij komen langs

Wij komen gedurende 30-60min langs om alles op te meten.

E

Ontvang uw attest

Binnen enkele dagen ontvangt u uw attest via email.

Prijs EPC Aalst

Dankzij onze ervaren deskundigen kunnen wij EPC attesten leveren aan de beste prijs kwaliteit. Een EPC dient kwalitatief te zijn en de juiste waardes te weerspiegelen. Wij helpen u op weg.

Studio
€150
Appartement
€175
Rijwoning
€200
Halfopen bebouwing
€225
Open bebouwing
€250

(55 reviews)

Waarom voor Keurdesk kiezen?

Kwalitatieve EPC’s aan goedkope prijzen.

Uw woning in
goede handen.

^

Goedkope prijzen

Wij hanteren zeer competitieve prijzen. Gecombineerd met onze expertise bent u zeker van uw keuze.

^

Uitstekende service

Direct online boeken. Resultaatsgerichte keuring. Vlot uw attest na plaatsbezoek.

^

Flexibele tijden

Wij komen langs wanneer het u past. S’avonds of het weekend zijn geen probleem.

^

Correct & nauwkeurig

Een correct rapport vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met ervaren deskundigen.

Veelgestelde vragen over EPC Aalst

Waar kan ik EPC aanvragen?

Je kan makkelijk en snel je energieprestatiecertificaat keuring aanvragen op onze website via het contact formulier. Voor zowel residentiële als niet residentiële bestemmingen kan je bij ons terecht.

Wat kost een EPC certificaat?

Bij Keurdesk hebben we vaste prijzen die gehanteerd worden voor alle keuringen. Zo weet je steeds op voorhand wat je moet betalen voor een certificaat. Zo start de prijs van EPC al aan €150 voor een studio en €199 voor een rijhuis.

Hoe lang duurt aanvraag EPC?

Een EPC inspectie varieert in duur tussen 30 à 60 min en is sterk afhankelijk van de complexiteit van de constructie. Ook de afmetingen van de verschillende ruimtes in het gebouw moeten opgenomen worden om een correcte energie meting te kunnen uitvoeren. Daarna wordt het EPC thuis opgemaakt. U ontvangt gemiddeld 3-5 werkdagen later uw attest.

Wie doet EPC keuring?

De EPC keuring mag alleen worden uitgevoerd door een energiedeskundige (type A). Dit is een expert die een speciaal examen heeft afgelegd om de keuring uit te mogen voeren. De EPC deskundige is ook verantwoordelijk voor de opmaak van het EPC attest.

Wat is een goede EPC waarde 2022?

Een ideale EPC in 2022 is lager dan 100. Vanaf dan heeft u een A-attest en valt u binnen de nieuwe normen van de Vlaamse overheid.

Wat als je geen EPC attest hebt?

Een EPC is niet nodig in de volgende gevallen:

 • huurovereenkomst of verhuur van een noodwoning met een dagprijs en zonder huurovereenkomst.
 • Bij verkoop van een onbewoonbaar verklaarde wooneenheid.
 • Bij verkoop of verhuur van woonboten.
 • Bij verkoop van een deel van de eigendom (bijv. door één van de partners bij een echtscheiding).
 • Bij verhuur van een vakantiewoning met een huurovereenkomst voor minder dan 2 maanden.

Is EPC waarde verplicht?

Als je eigenaar bent van een gebouw en je wil dit verhuren of verkopen in Oost Vlaanderen voor residentiële of niet-residentiële doeleinden dan heb je een EPC nodig. Ontvang je graag meer informatie over het energieprestatiecertificaat (epc) van een erkende energiedeskundige aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wat is de beste EPC waarde?

Een zéér goede EPC waarde ligt onder de 100. Vanaf dan heb je een A-attest. Heb je een score van 0 kWh/(m2jaar) dan heb je de beste score dat er mogelijk is met een A+ label.

Wie moet EPC betalen?

Als je een woning, appartement of studio wil verkopen of verhuren, moet je over een EPC beschikken. De eigenaar van het gebouw is verantwoordelijk om de EPC te betalen.

 

Wat is een EPC keuring?

EPC of het Energie Prestatie Certificaat is een belangrijk document waarmee je aantoont hoe energiezuinig een gebouw is. Hoe het EPC wordt opgemaakt is afhankelijk van welk type gebouw en wat het gebruik is. EPC Aalst zorgt voor een gemakkelijke en efficiënte service.

EPC voor residentiële gebouwen in Aalst

Een EPC attest voor residentiële gebouwen is van groot belang. Zowel voor woningen, studio’s en appartementen is een energieprestatiecertificaat al meer dan tien jaar verplicht bij de verhuur of verkoop.

EPC attest voor kleine niet-residentiële gebouwen regio Aalst

Voor kleine niet residentiële eenheden is sinds kort ook een EPC attest verplicht geworden. Sinds 2020 ben je verplicht om zo een attest voor te leggen bij verkoop of verhuur van het pand.

EPC gemeenschappelijke delen in Aalst

Een EPC attest of energieprestatiecertificaat voor gemeenschappelijke delen is sinds 1 januari 2022 ook een verplichting geworden voor appartement gebouwen vanaf 15 eenheden. In tegenstelling tot residentiële gebouwen en kleine niet residentiële eenheden staat het EPC gemeenschappelijke delen los van verkoop of verhuur.

Wat is de EPC waarde van mijn huis in Aalst?

Om de EPC waarde van uw huis in Aalst te berekenen moet er een energiedeskundige langskomen. Dankzij onze deskundige technieken en meettoestellen geven wij uw woning een energiescore en bijhorende certificaten.

Heb ik een EPC attest nodig?

Als je eigenaar bent van een gebouw en je wil dit verhuren of verkopen in Oost Vlaanderen voor residentiële of niet-residentiële doeleinden dan heb je een EPC nodig. Ontvang je graag meer informatie over het energieprestatiecertificaat (epc) van een erkende energiedeskundige aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wanneer moet ik een EPC keuring regio Aalst aanvragen?

Ben je de eigenaar van een gebouw en wil je dit verhuren of verkopen dan moet je dit laten keuren door een energiedeskundige type a dat erkend is door het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Hoe vraag ik een EPC Aalst bij Keurdesk?

Heb je een EPC nodig dan kan je makkelijk en snel contact opnemen met onze energiedeskundige voor een afspraak. We zullen een tijdstip afspreken voor de nodige plaatsbezoeken. Voor zowel een appartement, studio, woningen of kantoren hebben we een gepaste oplossing.

Waar wij actief zijn

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

  Antwerpen

  EPC Brugge

  EPC Gent

  EPC Aalst

  EPC Knokke

  EPC Antwerpen

  EPC Oostende

  EPC Kortrijk

  Benieuwd hoe een EPC te werk gaat, bekijk het hier.

  Het energieprestatiecertificaat is verplicht bij verkoop of verhuur. Daar kan je lezen hoe energiezuinig uw woning is.
  Vanaf nu toont het EPC ook tips om uw huis meer energiezuinig te maken.

  Andere interessante links over het EPC attest en de asbest keuring: