EPC Antwerpen.

Bij Keurdesk hanteren we vaste prijzen voor EPC Antwerpen. Zo weet u steeds op voorhand wat u moet betalen voor een EPC attest. Uw huis in goede handen.

Boek uw afspraak
Bekijk prijzen

EPC keuring Antwerpen
E

Online boeken

Gemakkelijk uw afspraak online beheren. Wij zorgen voor de rest.

E

Wij komen langs

Wij komen gedurende 30-60min langs om alles op te meten.

E

Ontvang uw attest

Binnen enkele dagen ontvangt u uw attest via email.

Prijs EPC Antwerpen

Dankzij onze ervaren deskundigen kunnen wij EPC attesten leveren aan de beste prijs kwaliteit. Een EPC dient kwalitatief te zijn en de juiste waardes te weerspiegelen. Wij helpen u op weg.

Boek uw afspraak

Studio
€150
Appartement
€175
Rijwoning
€200
Halfopen bebouwing
€225
Open bebouwing
€250

(55 reviews)

Waarom voor Keurdesk kiezen?

Kwalitatieve EPC’s aan goedkope prijzen.

Uw woning in
goede handen.

^

Goedkope prijzen

Wij hanteren zeer competitieve prijzen. Gecombineerd met onze expertise bent u zeker van uw keuze.

^

Uitstekende service

Direct online boeken. Resultaatsgerichte keuring. Vlot uw attest na plaatsbezoek.

^

Flexibele tijden

Wij komen langs wanneer het u past. S’avonds of het weekend zijn geen probleem.

^

Correct & nauwkeurig

Een correct rapport vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met ervaren deskundigen.

Veelgestelde vragen over EPC Antwerpen

Wat is een EPC keuring?

EPC of het Energie Prestatie Certificaat is een belangrijk document waarmee je aantoont hoe energiezuinig een gebouw is. Hoe het EPC wordt opgemaakt is afhankelijk van welk type gebouw en wat het gebruik is. EPC Antwerpen zorgt voor een gemakkelijke en efficiënte service.

EPC voor residentiële gebouwen in Antwerpen

Een EPC attest voor residentiële gebouwen is van groot belang. Zowel voor woningen, studio’s en appartementen is een energieprestatiecertificaat al meer dan tien jaar verplicht bij de verhuur of verkoop.

EPC attest voor kleine niet-residentiële gebouwen regio Antwerpen

Voor kleine niet residentiële eenheden is sinds kort ook een EPC attest verplicht geworden. Sinds 2020 ben je verplicht om zo een attest voor te leggen bij verkoop of verhuur van het pand.

EPC gemeenschappelijke delen in Antwerpen

Een EPC attest of energieprestatiecertificaat voor gemeenschappelijke delen is sinds 1 januari 2022 ook een verplichting geworden voor appartement gebouwen vanaf 15 eenheden. In tegenstelling tot residentiële gebouwen en kleine niet residentiële eenheden staat het EPC gemeenschappelijke delen los van verkoop of verhuur.

Wat kost een EPC keuring?

Bij Keurdesk hebben we vaste prijzen die gehanteerd worden voor alle keuringen. Zo weet je steeds op voorhand wat je moet betalen voor een certificaat. Geniet van een vaste prijs voor een studio, appartement, rijhuis, halfopen bebouwing of open bebouwing.

Heb je een niet residentieel gebouw dan kunt u ons steeds contacteren voor bijkomende vragen of een offerte.

Wat is de EPC waarde van mijn huis in Antwerpen?

Om de EPC waarde van uw huis in Antwerpen te berekenen moet er een energiedeskundige langskomen. Dankzij onze deskundige technieken en meettoestellen geven wij uw woning een energiescore en bijhorende certificaten.

Heb ik een EPC attest nodig?

Als je eigenaar bent van een gebouw en je wil dit verhuren of verkopen in Oost Vlaanderen voor residentiële of niet-residentiële doeleinden dan heb je een EPC nodig. Ontvang je graag meer informatie over het energieprestatiecertificaat (epc) van een erkende energiedeskundige aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wanneer moet ik een EPC keuring regio Antwerpen aanvragen?

Ben je de eigenaar van een gebouw en wil je dit verhuren of verkopen dan moet je dit laten keuren door een energiedeskundige type a dat erkend is door het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Hoe vraag ik een EPC Antwerpen bij Keurdesk?

Heb je een EPC nodig dan kan je makkelijk en snel contact opnemen met onze energiedeskundige voor een afspraak. We zullen een tijdstip afspreken voor de nodige plaatsbezoeken. Voor zowel een appartement, studio, woningen of kantoren hebben we een gepaste oplossing.

Waar EPC attest aanvragen?

Je kan makkelijk en snel je energieprestatiecertificaat keuring aanvragen op onze website via het contact formulier. Voor zowel residentiële als niet residentiële bestemmingen kan je bij ons terecht.

EPC keuring Regio's

EPC Brugge

EPC Gent

EPC Aalst

EPC Knokke

EPC Antwerpen

EPC Oostende

EPC Kortrijk

Hoe gaat een EPC keuring voor woningen te werk?

Bekijk het handig filmpje van VEA.